Beachvolley Aid genomfördes första gången sommaren 2000 då torget i Ödeshög fylldes med sand och sedan har succén fortsatt år efter år. Allt fler tävlingar har kommit till och under åren har vi kunnat bidra med närmare tre miljoner kronor till att hjälpa människor som har det sämre ställt än vi.

Alla startavgifter går nämligen oavkortat till välgörenhet, i huvudsak genom hjälporganisationen Ge för Livet. Bakom Ge för Livet står tre kristna samfund – Equmeniakyrkan, Svenska Alliansmissionen och Evangeliska Frikyrkan. De har lokala kontakter ute i världen som gör att hjälpen verkligen når fram och blir effektiv. 10 % av våra startavgifter går alltid till ”Beachvolley mot cancer” och 10 % till humanitär hjälp i Ukraina.

Vi spelar ungefär 30-40 turneringar på olika platser varje sommar. Under vintern blir det enstaka turneringar i beachvolleyhallarna.

De flesta turneringar arrangeras på sommargårdar och vid festivaler, men vi har också funnits på plats under SM-veckan, där vi arrangerat tävlingar som åskådarna kunnat delta i.

Styrelsen för BeachAid består av:  Åke Lager, Uppsala (sekr), Hans Noreliusson, Härnösand (kassör), Nicandra Norrby, Uppsala, Adam Norberg, Vårgårda och Elias Benjaminsson, Falköping. Ordförandeposten är vakant.
Adjungerad ledamot: Tomas Arvidson, Vårgårda, (pastor i BeachChurch)

Kontakta oss

Kontaktpersoner:
Tomas Arvidson
070-493 2568
tomas@beachaid.se

webmaster@beachaid.se

Verksamhetsberättelser

2022

2021

2020