Dags för BeachAid Week

av | 2019-07-12 | Blandat

Välkommen till ett av landets beachvolleycentra nästa vecka. Stranden på Bödagården är finare än på flera år och vi har utökat till 18 planer. Eftersom antalet spelare har växt kraftigt de senare åren har vi gjort några ändringar i år.

Anmälan stänger kl 08.00 varje morgon (fast vi har lite nåd första dagen). Då hinner vi göra ett spelprogram så att vi kan ha matchstart kl 10.00 istället för att vi tidigare hade ett upprop då och sedan satte ihop spelschemat.

Vi har tre klasser varje dag, antingen dam och herr svart och grön eller mixed och herr svart och grön. Svart är för de lite mer avancerade och grön är för yngre och mindre avancerade. Ni väljer själva klass. På onsdagen har vi vår King och Queen med individuell tävlan. King- och Queen-turneringarna är begränsade till 64 personer per klass. För mixedklassen gäller följande alternativ: 1) Herr + dam 2) Herr + pojke upp till det år de fyller 14 3) Herr + pensionär från det år de fyller 65 år 4) Dam + dam.

Mer info och anmälan här. Ska du spela hela veckan kan du köpa Bödakort för 500 kr (under 20 år halva priset)

Vi vill försöka spela alla finaler på centercourten, men siktar i alla fall på att vara klara senast kl 18.00. Sedan är det naturligtvis fritt fram för att spela egna utmanarmatcher på kvällarna.

Slutspelsschemat i A-slutspel ska vara mer förutsägbart, vilket ska minska pauserna mellan gruppspel och slutspel. Vi vill dessutom minska pauserna mellan matcherna. Det kan göra att ni kanske inte får tid att gå upp till gården och äta lunch utan att ni behöver ha med er det ni ska äta under dagen till stranden.

Glöm inte att ta med din ”BeachAid”-mugg för då får du gratis kaffe även i år. Och har du ingen mugg kan du köpa en på plats för 50 kronor.

Vi behöver hjälp!! 

Vi behöver hjälp att rigga arenan. Är du på plats redan på söndag får du gärna hjälpa oss att fixa stolpar, nät, linjer, bollstopp mm. Som tack bjuder vi på glass någon gång under veckan.

 Rankinggrundande tävlingar

 På lördagen och söndagen som avslutar veckan har vi rankinggrundande turneringar – Challenger, Open svart och grön samt mixed. Anmälan via Svensk volleyboll (senast måndag för Challenger, onsdag för övriga). 

Barn- och ungdomsträning 

Vi  har även kostnadsfria träningstillfällen för barn och ungdom i  samarbete med Bödagården. Tisdag kl 17.00 8-12 år, Onsdag kl 20.00 13-19  år och torsdag o fredag kl 08.30 för barn.