BeachAid Camp

Dags att boka BeachAid Camp vecka 26 på Böda. Härlig Gemenskap, coacher på högsta nivå med Simon Dahl som huvudtränare. BeachAid turneringar varje dag och rankingrunande turneringar på helgerna. Mer info och anmälan på https://dinkurs.se/58478

Slået op af BeachAid Camp i Tirsdag den 22. januar 2019

2019-06-23 – 30 BEACHAID CAMP

Välkommen till BeachAid Camp, en av sommarens häftigaste höjdpunkter. Vi spelar på en av sveriges absoluta toppbeacher, solsäkra Böda på Öland. Nybörjare som är elit är lika välkomna.

Kostnad 2250 kr. Sista minuten rabatt 500 kr (2250-500=1750kr) Ja det är lägre pris än förra året!  I kostnaden ingår fri tillgång till högkvalitativa beachplaner, gratis deltagande i eftermiddagsturneringar, lån av bollar, kvällsprogram, linne, vattenflaska, kaffemugg, kaffe och frukt på stranden. Ingen logi, mat eller träning ingår, utan köps till. Anmälan hittar du här.

Våra coacher för träningsgrupperna håller högsta kvalité och under ledning av vår Head Coach Simon Dahl (spelade OS 2000 och 2004) gör de allt för att du ska utvecklas som beachspelare. Du köper till deltagande i träningsgrupp i anmälan för 1195 kr. Grupperna finns på olika nivåer.

Boende finns i olika prisklasser från 1090 kr. Mest prisvärt är att bo med oss i det nyrenoverade vandrarhemmet. Men det finns också möjlighet att boka en stuga för familjen eller tillsammans med några vänner.

Du kan även köpa till mat. Vi kan erbjuda frukost, lunch och middag. På lördagkvällen är det beachfest på stranden och man kan förboka sig på mat från grillen.

De flesta kvällarna är det någon form av frivilligt kvällsprogram.

Du betalar 500 kr i anmälningsavgift och resterande snarast via faktura. Du deltar på egen risk.

I samband med lägret har vi rankinggrundande turneringar på alla nivåer. Open svart 1 sönd 23 juni, Challenger lö-sö 29-30 juni, Open Svart 2 lö 29 juni, Open grön lö 29 juni och Mixed sö 30 juni. Anmälan och betalning till de rankinggrundande tävlingarna sker via Svensk Volleyboll. Rankinggrundande tävlingar kräver spelarlicens. Behöver du teckna licens kontakta tomas@beachaid.se.

Nytt för i år är BeachChurch Camp vecka 27. Du kan alltså teckna två träningsveckor i rad om du vill. I BeachChurch Camp ingår samtal kring livet och Gud som vi kallar ”Time out”. Vi har en ”time out” på morgon och en på kvällen, med en inledning innan vi samtalar om dagens ämne. Man behöver inte ha en speciell tro eller vara religiös för att delta. Vi samtalar utifrån den kristna tron och följer ett material som kallas Alpha. Var och en får bidra med sina tankar. Mer info om BeachChurch Camp hittar du här

Anmälan till BeachAid Camp hittar du här