Snart intar vi Bödagården

Under midsommar kommer vi att bygga upp BeachAid Arenas 16 planer på Bödagården på Öland. På söndagen den 24 juni arrangerar vi Challenger- och Opentävlingar, ingående i Svensk volleybolls tävlingsprogram (deltagande kräver licens). Vi kommer att ha utländskt deltagande eftersom vi gett ett wild card till det engelska ”landslaget” Gregory/Batrane.

De kommer också att hjälpa till som tränare under BeachAid Camp som genomförs veckan därpå. Huvudtränare är vår svenske, dubble olympier Simon Dahl. Med tränarna och övrig personal blir det över 100 personer den veckan. Även under helgen efter lägret har vi officiella turneringar.

Sedan återkommer vi med vår sedvanliga BeachAid Week, fem dagar under v 29 med välgörenhetsturneringar där alla kan delta, som också avslutas med officiella tävlingar.

OBS! Vi har utlovat 100:- rabatt på turneringarna kring BeachAid Camp till lägerdeltagarna, men det klarar inte Paypal i anmälningssystemet. Betala full avgift så får ni tillbaka rabatten under lägret. DS

Här publicerar vi startfälten för turneringarna

För anmälan och info: 24/6 Challenger

24/6 Open Svart

30/6 Open svart

30/6 Open grön

1/7 Mixed

21-22/7 Challenger

21/7 Open svart

22/7 Mixed

Anmälningslänkar till BeachAids välgörenhetsturneringar hittar du HÄR

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.