Johannes och carro

Böda vecka 26 blir ännu hetare! Nu är det klart av vi får även challenger + open grön och svart den 21 juni 🙂 Sedan tidigare klart med challenger, open grön, svart och mixed den 27-28 juni. Dessutom kör vi ju beachaidcamp hela veckan, träningar på förmiddagarna, beachAid-turneringar av olika slag på eftermiddagarna och skön afterbeach på kvällarna.

Inte anmäld? kolla in www.beachaidcamp.se anmälning till turneringarna gör du här under turneringar på menyn ovan. För de rankinggrundande tävlingarna behöver du anmäla dig här. Har du inte licens och vill spelade rankinggrundande tävlingarna hör av dig till tomas@beachaid.se så löser vi det.

 krig

En av sommarens hetaste veckor Träning på en av sveriges bästa stränder på solsäkra Böda med riktiga toppcoacher! Eftermiddagarna kör vi olika turneringar varje dag och kvällen med gott häng tillsammans. Veckan är omringad av rankinggrundande tävlingar på olika nivåer.

Slutspurt för anmälan med paketerbjudande till BeachAidCamp  förmånliga rabatter för guldmedlemmar se nedan.

Vill du stödja oss? Medlemskap 50 kr, Guldmedlemskap 500 kr (du får en massa goda erbjudandet från våra samarbetspartners) Vi behöver 100 guldmedlemmar är du en av dem? Gåvor från sponsorer och enskild är naturligtvis också bra, till Föreningen Beachvolley-Aid bg 5489-2294, Swisch 123 137 16 99