Succén med Serie A i Uppsala fortsätter. Denna gång i samarbete med BeachAid. De 46 deltagarna betalade i frivillig startavgift på plats drygt 2 600 kronor (fler lovade sätta in på bg) till beachvolleyprojektet i Kongo Brazzaville. På denna länk hittar du ett litet bildspel: http://animoto.com/play/kbxjtQzDnhC8erpDdYo4cA

Nu erbjuder vi träningsgrupper på Böda 15-19/7.
Tränare är Klaus Araújo Veloso och Jakob Gustafsson.
För 500 kr får du 5 pass x 1,5 h. 2 grupper med
6 spelare. Bara 12 platser!! Hälften av avgiften går
till fattigdomsbekämning via BeachAid.
Det finns även nybörjargrupper 250 kr för 5 pass.
Träning är på förmiddagarna,
och beachaidturneringarna på eftermiddagarna.
Anmälan på samma sätt som till turneringar

Lagbild 2013Serie A som Fyrisbeach i Uppsala arrangerar har blivit en succé med över 50 deltagare vid flera tillfällen. Vid nästa Serie A, på lördag den 29 juni kl 11.00-15.00 vid Fyrishovs camping, blir det i samarbete med BeachAid.
Alla deltagare som vill får bidra med en frivillig startavgift till BeachAids projekt för fred och stärkande av tjejers självkänsla genom beachvolley i Kongo Brazzaville. Normal startavgift i Beach Aid är 125:- för vuxna och 50:- för ungdomar. Du kan betala din frivilliga avgift på plats eller sätta in den på bankgiro 5489-2294.
Kom och spela Serie A och ha kul i sanden samtidigt som du hjälper dem som inte fötts med samma förutsättningar som du. Du anmäler dig på plats och lottas ihop med en ny spelpartner inför varje match. Ingen startavgift för medlemmar i Fyrisbeach, 50:- för alla andra och arrangören bjuder på korv med bröd.
Även den 3 augusti samarbetar Serie A och BeachAid.
Upplysningar: Åke Lager 0705-24 87 05

Fredrik OlofssonInternationell BeachAid avgjord.
I Turkiet har en internationell BeachAid avgjorts. Brännhet sand och stekande sol och en temperatur på 35 grader i skuggan gjorde turneringen till en av de hetaste i BeachAids historia. Segrade gjorde Göteborgsduon Fredrik och Caroline Olofsson.