Vi följer noga vad myndigheter, Riksidrottsförbundet och Svensk volleyboll beslutar och rekommenderar. Hittills har vi tvingats ställa in BeachAid Camp, v 26, och BeachAid Week, v 29, på Bödagården på Öland. Dessa evenemang skulle överstiga 50-gränsen. Eftersom vi ställt in dessa evenemang har vi också blåst av de officiella, rankinggrundande turneringar som låg i anslutning till BAC och BAW.

De turneringar vi brukar ha i samband med Hönökonferensen och Gullbrannafestivalen är också inställda, då dessa evenemang har ställts in.

Vi hoppas att du och dina kompisar istället vill ordna småskaliga, lokala BeachAid-turneringar som ni själva håller i och låter startavgifterna gå till BeachAid. Nöden ute i världen har inte tagit någon covid-19-paus!

Simon Bohman har inte bara vunnit Swedish Beach Tour-finalen de senaste två åren.
Han har också vunnit en BeachAid-turnering.

Den 28 febr – 1 mars har vi vår årsmöteshelg i Falköping. Träning med Simon Bohman, turnering, gemenskap och årsmöten. Endast 500:- inkl. resa (samåkning, billigaste färdsätt)!! Mer info här: https://dinkurs.se/65635

Välkommen till träningsdag för herrar i Falköping lördagen den 7 december med den dynamiska duon Appelboom – Martin Appelgren & Simon Bohman (De tillhör det absoluta toppskiktet i svensk beachvolley, bl.a. segrare i Tourfinalen i Swedish BeachTour 2019) 

Program:
10.30 – 12.15 Träning 1
12.30              Lunch i Pingstkyrkan
14.00 – 15.45 Träning 2

Kostnad: 450 kr + lunch 105 kr
Ungdom under 20 år 100 kr rabatt

(För de som vill finns möjlighet att stanna kvar på middag, beachchurchkväll, nattbeach, övernattning, frukost och lotturnering och lunch på söndagen)

Liknande helg för damer den 11 januari!

Anmälan här, först till kvarn…

Den 26-28 oktober har BeachAid/BeachChurch en kick-off-helg i Falköping. Det blir återsamling för konfirmanderna och en BeachChurch-helg med träning, gemenskap och lif-groupsamtal för alla som vill.

Vi återkommer med mer info senare i höst.

Välkommen till ett av landets beachvolleycentra nästa vecka. Stranden på Bödagården är finare än på flera år och vi har utökat till 18 planer. Eftersom antalet spelare har växt kraftigt de senare åren har vi gjort några ändringar i år.

Anmälan stänger kl 08.00 varje morgon (fast vi har lite nåd första dagen). Då hinner vi göra ett spelprogram så att vi kan ha matchstart kl 10.00 istället för att vi tidigare hade ett upprop då och sedan satte ihop spelschemat.

Vi har tre klasser varje dag, antingen dam och herr svart och grön eller mixed och herr svart och grön. Svart är för de lite mer avancerade och grön är för yngre och mindre avancerade. Ni väljer själva klass. På onsdagen har vi vår King och Queen med individuell tävlan. King- och Queen-turneringarna är begränsade till 64 personer per klass. För mixedklassen gäller följande alternativ: 1) Herr + dam 2) Herr + pojke upp till det år de fyller 14 3) Herr + pensionär från det år de fyller 65 år 4) Dam + dam.
Mer info och anmälan här. Ska du spela hela veckan kan du köpa Bödakort för 500 kr (under 20 år halva priset)

Vi vill försöka spela alla finaler på centercourten, men siktar i alla fall på att vara klara senast kl 18.00. Sedan är det naturligtvis fritt fram för att spela egna utmanarmatcher på kvällarna.

Slutspelsschemat i A-slutspel ska vara mer förutsägbart, vilket ska minska pauserna mellan gruppspel och slutspel. Vi vill dessutom minska pauserna mellan matcherna. Det kan göra att ni kanske inte får tid att gå upp till gården och äta lunch utan att ni behöver ha med er det ni ska äta under dagen till stranden.

Glöm inte att ta med din ”BeachAid”-mugg för då får du gratis kaffe även i år. Och har du ingen mugg kan du köpa en på plats för 50 kronor.
Vi behöver hjälp!!
Vi behöver hjälp att rigga arenan. Är du på plats redan på söndag får du gärna hjälpa oss att fixa stolpar, nät, linjer, bollstopp mm. Som tack bjuder vi på glass någon gång under veckan.

Rankinggrundande tävlingar
På lördagen och söndagen som avslutar veckan har vi rankinggrundande turneringar – Challenger, Open svart och grön samt mixed. Anmälan via Svensk volleyboll (senast måndag för Challenger, onsdag för övriga).

Barn- och ungdomsträning
Vi har även kostnadsfria träningstillfällen för barn och ungdom i samarbete med Bödagården. Tisdag kl 17.00 8-12 år, Onsdag kl 20.00 13-19 år och torsdag o fredag kl 08.30 för barn.